Broil King barbecue’s

Al jaren gaan Broil King en outdoor cooking goed samen. De meeste mensen kennen Broil king enkel door hun gasbarbecue’s maar ze hebben sinds kort ook 4 houtskoolbarbecue’s in hun assortiment.

 

De Broil King gasbarbecues zijn ontworpen om te presteren en geeft de beste mogelijkheden om buiten te koken. Het legendarische Broil King baksysteem geeft de mogelijkheid om bijna alles op je barbecue te bereiden. Van perfect geschroeide steaks, gebraad of kip aan het spit en pizza tot uitgebreide desserten.

 

Elke Broil King barbecue is ontworpen om optimale prestaties te leveren. De gietijzeren braaroosters zijn omkeerbaar. Eén zijde heeft een scherpe kant om perfecte grillruiten in het vlees te schroeien en de andere kant gegroefd om ervoor te zorgen dat het vlees kan kan bakken in zijn eigen sappen.

 

De Broil King houtskoolbarbecue’s zijn de Keg 2000 en 5000, de Offset Smoker en de Smoke charcoal grill. Nieuw in zijn soort de is de Keg serie. In tegenstelling tot zijn concurrenten is hij niet van keramisch materiaal gemaakt maar van dubbelwandig staal met daartussen hoogwaardig isolatiemateriaal. Dit maakt dat hij niet meer breukgevoelig is. De Keg is perfect om te grillen, bakken, roken en langzaam garen op lage temperatuur.