Weber barbecue's

Weber staat garant voor degelijke barbecue’s die gemakkelijk en veilig zijn in gebruik. Dit geldt voor hun gasbarbecue’s, houtskoolbarbecue’s en elektrische barbecue’s.

 

De Weber gasbarbecue’s zijn heel zuinig, makkelijk in gebruik en goed regelbaar van temperatuur. Ook achteraf is er niet veel schoonmaakwerk nodig. Als de gasbarbecue op een hoge temperatuur is wordt het rooster schoongebrand. Dit verklaart waarom de gasbarbecue’s van Weber zo populair zijn.

 

Horta Martens biedt u het volledig assortiment bbq’s samen met alle accessoires. Van mobiele en compacte gasbarbecue’s (de Q reeks) tot de grotere buitenkeukens (de Spirit-, Genesis- en Summit reeks). Weber biedt 5 jaar beperkte garantie op de Q-modellen en 10 jaar beperkte garantie op de grotere gasbarbecues.

 

Door de knetterende houtskool, de geur en smaak van het heerlijke gegrilde vlees heeft u een echt zomers barbecuegevoel. Als u op zoek bent naar een bbq die gemakkelijk is om mee te nemen, of voor op een balkon, dan raden wij u de Smokey Joe aan. De Smokey Joe is beschikbaar in verschillende hippe kleuren! Als u eerder op zoek bent naar iets groter is de Master-Touch de ideale keuze. Deze bbq is voorzien van een gemakkelijk reinigingssysteem en een gepatenteerd ventilatiesysteem voor de optimale warmte verdeling. Weber geeft een beperkte garantie van 10 jaar op zijn houtskool barbecue’s.

 

Tot slot heeft Weber ook een groot assortiment elektrische barbecue’s. Steek de stekker in het stopcontact en de zalige barbecuemomenten kunnen beginnen. Een ideale oplossing voor een barbecue op een balkon of stadstuintje. De elektrische barbecue’s van Weber zijn uiterst energiezuinig. Elektrisch barbecueën is dus niet enkel goedkoop, maar ook lekker, proper en heel gemakkelijk op kleine plaatsen. Weber biedt 5 jaar garantie op de elektrische Q-barbecues.